Fontclara, una història
de passió i amor
La història de Fontclara és la d'un fletxat. La de Roland Zanotelli amb l'Empordà, amb el paisatge, la flora, la tradició, la terra, la gastronomia, i, per descomptat, els camps d'oliveres.
D'aquesta història d'amor amb les oliveres centenàries que va trobar plantades a la finca del municipi de Palau-Sator, va néixer l'oli d'oliva verge extra (AOVE) Fontclara, de varietats Arbequina, Picual, Fantoio i Argudell.
Emprenedor incansable, de seguida va començar a comercialitzar l'oli Fontclara arreu del món. Una col·lecció singular, única i limitada per anyades, que ha estat acollida i lloada per gourmets internacionals, a més de rebre el reconeixement de la crítica.
En efecte, l'AOVE Fontclara ja compta amb nombrosos premis de certàmens internacionals i, el que és més important, amb el suport d'un públic fidel àvid de sentir al paladar l'essència de l'Empordà.
Una extensió de terreny, que augmenta any rere any, permetrà en els propers anys incrementar la producció de litres d'oli, i en un futur també es preveu la integració de productes complementaris al catàleg de Fontclara.
Però això serà una altra història…
Visita la nostra botiga