Un oli d'oliva verge extra ecològic premiat internacionalment
Els olis d'oliva verge extra de Fontclara, elaborats de manera tradicional i amb certificació ecològica, han estat guardonats arreu del món en diferents certàmens de gran prestigi. Any rere any, la col·lecció de premis s'incrementa avalant la qualitat única de la producció Fontclara.

Dubai Olive Oil Competition 2022
- Any: 2022
- Varietat: Arberquina
- Premi: Or
- Any: 2022
- Varietat: Argudell
- Premi: Or

EVO IOOC Italy -International Olive Oil Contest
- Any: 2022
- Varietat: Arberquina
- Premi: Or
- Any: 2022
- Varietat: Argudell
- Premi: Or

London Olive Oil Competition
- Any: 2022
- Varietat: Argudell
- Premi: Or
- Any: 2022
- Varietat: Arbequina
- Premi: Plata

Màsters Of Olive Oil International Contest MOOOIC
- Any: 2022
- Varietat: Arbequina
- Premi: Plata
- Any: 2022
- Varietat: Argudell
- Premi: Plata

Berlin Global Olive Oil
- Any: 2022
- Varietat: Arbequina
- Premi: Plata
- Any: 2022
- Varietat: Argudell
- Premi: Plata


Olive Japan – International Extra Virgin Olive Oil Competition
- Any: 2022
- Varietat: Arbequina
- Premi: Plata

ESAO Awards, Escola Superior de l'Oli d'Oliva
- Any: 2022
- Varietat: Argudell
- Premi: 2n premi
- Any: 2022
- Varietat: Arbequina
- Premi: 3r premi


Fontclara
Gourmet Lovers
Professionals i gurmets comparteixen la seva opinió i
experiència amb els AOVE Fontclara
Sobre els Gourmet Lovers
Els millors xefs i sommeliers, així com gurmets de tot el món, coincideixen a l'hora d'elogiar la qualitat dels olis d'oliva verge extra Fontclara. Aquestes valoracions dels millors professionals són la millor distinció per avalar la qualitat dels nostres olis.

Ken Nakano Xef executiu a Laurel Point i Aura Restaurant (Canadà)A la nostra cuina, l'oli d'oliva d'alta qualitat és fonamental. Treballem cada dia amb els productes Fontclara i estem convençuts de l'alta qualitat d'aquest oli. Refrescant, afruitat i saludable. Què més vols?

Iolanda Bustos Xef de les FlorsEl meu objectiu és oferir una mirada diferent al paisatge, a productes d'humil excel·lència que ens dóna el camp, com l'oli verge extra Fontclara. Un AOVE elegant i alhora amb una personalitat botànica molt marcada, amb caràcter empordanès, autèntic i exquisit.

Dedé Heredia Propietària de la botiga Finolis, a PeratalladaGaudir de l'expressió dels meus clients i clientes en tastar l'oli d'oliva verge extra Fontclara... no té preu! El presento com un AOVE intens, aromàtic i molt net. D'altra banda, deixo que experimentin ells mateixos i és realment gratificant veure com valoren tots els seus atributs. Sens dubte, tant l'Arbequina com l'Argudell són un malbaratament d'elegància que marca la diferència

Tanjia Grandits Restaurant Stucki, a BasileaTanjia ha estat escollida tres vegades la millor cuinera de Suïssa i el seu restaurant Stucki té dues estrelles Michelin. Allí pots menjar omnívor i vegetarià i han escollit el nostre AOVE Fontclara per preparar els seus millors plats.

Damià Rafecas Xef del restaurant Vicus, a PalsFa anys que treballo l'oli Fontclara Argudell, tant a la sala com a la cuina. És un oli que m'encanta i que sorprèn per la puresa i la intensitat. Un producte km 0 que cal conèixer. Molt bona feina!