Un oli d'oliva verge extra ecològic premiat internacionalment

Els olis d'oliva verge extra de Fontclara, elaborats de manera tradicional i amb certificació ecològica, han estat guardonats arreu del món en diferents certàmens de gran prestigi. Any rere any, la col·lecció de premis s'incrementa avalant la qualitat única de la producció Fontclara.

Dubai Olive Oil Competition 2022

Dubai Olive Oil Competition 2022

  • Any: 2022
  • Varietat: Arberquina
  • Premi: Or
Visitar website
  • Any: 2022
  • Varietat: Argudell
  • Premi: Or
Visitar website
EVO IOOC Italy -International Olive Oil Contest

EVO IOOC Italy -International Olive Oil Contest

  • Any: 2022
  • Varietat: Arberquina
  • Premi: Or
Visitar website
  • Any: 2022
  • Varietat: Argudell
  • Premi: Or
Visitar website
London Olive Oil Competition

London Olive Oil Competition

  • Any: 2022
  • Varietat: Argudell
  • Premi: Or
Visitar website
  • Any: 2022
  • Varietat: Arbequina
  • Premi: Plata
Visitar website
Màsters Of Olive Oil International Contest MOOOIC

Màsters Of Olive Oil International Contest MOOOIC

  • Any: 2022
  • Varietat: Arbequina
  • Premi: Plata
Visitar website
  • Any: 2022
  • Varietat: Argudell
  • Premi: Plata
Visitar website
Berlin Global Olive Oil

Berlin Global Olive Oil

  • Any: 2022
  • Varietat: Arbequina
  • Premi: Plata
Visitar website
  • Any: 2022
  • Varietat: Argudell
  • Premi: Plata
Visitar website
NYIOOC World Olive Oil Competition

NYIOOC World Olive Oil Competition

  • Any: 2022
  • Varietat: Arberquina
  • Premi: Plata
Visitar website
Olive Japan – International Extra Virgin Olive Oil Competition

Olive Japan – International Extra Virgin Olive Oil Competition

  • Any: 2022
  • Varietat: Arbequina
  • Premi: Plata
Visitar website
ESAO Awards, Escola Superior de l'Oli d'Oliva

ESAO Awards, Escola Superior de l'Oli d'Oliva

  • Any: 2022
  • Varietat: Argudell
  • Premi: 2n premi
Visitar website
  • Any: 2022
  • Varietat: Arbequina
  • Premi: 3r premi
Visitar website
Olio Award F Für Feinschmecker

Olio Award F Für Feinschmecker

  • Any: 2021
  • Varietat: Arbequina
  • Premi: Bronze
Visitar website

Fontclara
Gourmet Lovers

Professionals i gurmets comparteixen la seva opinió i
experiència amb els AOVE Fontclara

image descriptionScroll next

Sobre els Gourmet Lovers

Els millors xefs i sommeliers, així com gurmets de tot el món, coincideixen a l'hora d'elogiar la qualitat dels olis d'oliva verge extra Fontclara. Aquestes valoracions dels millors professionals són la millor distinció per avalar la qualitat dels nostres olis.

ken_nakano
Ken Nakano Xef executiu a Laurel Point i Aura Restaurant (Canadà) A la nostra cuina, l'oli d'oliva d'alta qualitat és fonamental. Treballem cada dia amb els productes Fontclara i estem convençuts de l'alta qualitat d'aquest oli. Refrescant, afruitat i saludable. Què més vols?
Iolanda Bustos Xef de les Flors El meu objectiu és oferir una mirada diferent al paisatge, a productes d'humil excel·lència que ens dóna el camp, com l'oli verge extra Fontclara. Un AOVE elegant i alhora amb una personalitat botànica molt marcada, amb caràcter empordanès, autèntic i exquisit.
Dedé Heredia
Dedé Heredia Propietària de la botiga Finolis, a Peratallada Gaudir de l'expressió dels meus clients i clientes en tastar l'oli d'oliva verge extra Fontclara... no té preu! El presento com un AOVE intens, aromàtic i molt net. D'altra banda, deixo que experimentin ells mateixos i és realment gratificant veure com valoren tots els seus atributs. Sens dubte, tant l'Arbequina com l'Argudell són un malbaratament d'elegància que marca la diferència
tanjia_grandits
Tanjia Grandits Restaurant Stucki, a Basilea Tanjia ha estat escollida tres vegades la millor cuinera de Suïssa i el seu restaurant Stucki té dues estrelles Michelin. Allí pots menjar omnívor i vegetarià i han escollit el nostre AOVE Fontclara per preparar els seus millors plats.
damia_rafecas
Damià Rafecas Xef del restaurant Vicus, a Pals Fa anys que treballo l'oli Fontclara Argudell, tant a la sala com a la cuina. És un oli que m'encanta i que sorprèn per la puresa i la intensitat. Un producte km 0 que cal conèixer. Molt bona feina!