Recepta de postres de xocolata amb AOVE i sal

Recepta de postres de xocolata amb AOVE i sal

Aquesta recepta de xocolata amb AOVE i sal és irresistible i molt fàcil de preparar. Sempre amb l´oli d´oliva verge extra de Fontclara.

image descriptionScroll next

Ingredients

Preparació

  1. Trosseja la xocolata negra en trossos petits i col·loca'ls en un recipient resistent a la calor.
  2. Porta una olla amb aigua a foc mitjà i col·loca el recipient sobre l'olla, assegurant-te que el fons del recipient no toqui l'aigua.
  3. Fondre la xocolata lentament al bany maria, remenant ocasionalment amb una espàtula fins a obtenir una barreja suau i brillant.
  4. Retira el recipient de la calor i afegeix les cullerades d' AOVE Arbequina de Fontclara a la xocolata fosa. Barreja bé fins que estiguin completament incorporats.
  5. Afegeix un pessic de sal marina a la xocolata i barreja novament per equilibrar els sabors.
  6. Aboca la barreja al motlle que vulguis.
  7. Opcionalment, pots escampar fruits secs picats, com ametlles o avellanes, sobre la superfície de les postres per afegir textura i sabor.
  8. Refrigera durant almenys 2 hores, o fins que la xocolata estigui ferma i llesta per servir.
  9. Quan estigui llest, desemmotlla les postres i gaudeix!

Aquestes postres de xocolata amb AOVE i sal és una deliciosa manera d'acabar un àpat especial i sorprendre els teus convidats amb una combinació de sabors inesperada i deliciosa. Prova-ho!